Esenciální olej z pryskyřice cedru sibiřského 10ml
Esenciální olej z pryskyřice cedru sibiřského 10ml
Esenciální olej z pryskyřice cedru sibiřského 10ml
Esenciální olej z pryskyřice cedru sibiřského 10ml

Esenciální olej z pryskyřice cedru sibiřského 10ml

ZCR050
Vyprodáno
125,00 Kč
S DPH

Esenciální oleje cedru sibiřského - 100% přírodní esenciální oleje vyráběné nejstarším (ekologicky čistým) způsobem destilací - jehličí, pryskyřice, šišky borovice sibiřské - vodní párou. Mají silné antivirové účinky, jsou zdrojem přírodního provitaminu a fytocidů. Ideální pro inhalace, masáže, aromalampy, provonění prostoru, lázní a saun.

Datum expirace
  • 11/2022

Celkové hodnocení Celkové hodnocení:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 2 recenze(í)

Zobrazit hodnocení
0 1 2 3 4 2
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Přidat recenzi Zobrazit recenze Zobrazit recenze
Pinterest
Vypočítat náklady za doručení
 

Vzduch v cedrových hájích je možno bez nadsázky nazvat léčebným, neboť je prakticky sterilní. Fytoncidy cedru likvidují bakterie způsobující různá onemocnění. Odborníci v tomto oboru uvádějí, že mírou antibakteriálního vlivu cedr sibiřský převyšuje mnohé rostliny, a to nejen listnaté, ale i jehličnaté. V cedrových lesích je neustále přítomna nádherná vůně a léčebné aroma, které snižuje únavu a dává člověku pocit svěžesti. Sibiřský cedr je možno označit názvem strom svěžesti.

Sibiřská borovice - jedna z nejbohatších na fytocidy mezi jehličnany.

Esenciální oleje cedru sibiřského - 100% přírodní esenciální oleje vyráběné nejstarším (ekologicky čistým) způsobem destilací - jehličí, pryskyřice, šišky borovice sibiřské - vodní párou. Mají silné antivirové účinky, jsou zdrojem přírodního provitaminu a fytocidů. Ideální pro inhalace, masáže, aromalampy, provonění prostoru, lázní a saun.

Masáž s esenciálním olejem cedru sibiřského snižuje únavu, zlepšuje periferní oběh, zlepšuje lymfatický odtok, odstraňuje žilní překrvení končetin, zlepšuje pružnost pokožky. Použití oleje v lázni či sauně vetřením do kůže ji omlazuje a hojí rany.

Esenciální olej ze sibiřského cedru zvyšuje kapacitu a využití energie, pomáhá zotavit se po nemoci a nadměrného stresu. S pravidelnou aplikací těchto olejů dochazí ke zvýšení obranyschopnosti organismu, posilení nervového, imunitního a kardiovaskulárního systému. Obecně platí, že se počne zlepšovat pohoda a regenerace organismu.

Složení oleje je komplexní a rozmanité. Olej obsahuje bornilatsetat, myrcenu, limonen, kafr, pinen.

Možnosti použití:

Vůně esenciálních olejů vás může provázet celým dnem. V kanceláři, kde pohlcuje pachy a osvěžuje, při studiu, při koupeli, masáži, odpočinku i během spánku.

  • Krém: 5 kapek oleje na 15 g krému
  • Péče o vlasy: 5 kapek oleje na 10 g šamponu
  • Aromatizace bytu: aplikujte 5-8 kapek oleje na vatu, ponechejte na vzduchu nedaleko topení nebo tepelného zdroje nebo smíchejte v rosprašovači pár kapek oleje s vodou
  • Aromatická lampa: 4-7 kapek oleje na 15 m2 pokoje. Plamínek svíčky ohřívá misku, ze které se jako první odpařují těkavé vonné silice. Také stačí nádobku s olejem položit na topení nebo nakapat éterický olej na papírový kapesník (a použít například při dlouhé jízdě autem).
  • Koupel: 4-7 kapek oleje na vanu, vhodné při léčbě nervového systému, revmatizmu, artritidy, při osteochondróze a profilaci nachlazení a chřipky
  • Sauny a ruské lázně: 2-5 kapek oleje na 200-300g vody (na polití horkých kamenů)
  • Při inhalaci nakapejte 3-4 kapky oleje na 1l horké vody. Inhalujte pod dobu 3-5 min. (nejlépe se zakrytou hlavou)
  • Při masáži: smíchejte 7-8 kapek éterického oleje s 5 g základního oleje. Vhodné při masáži nataženého svalstva, zranění, dislokací, revmatismu, artritidy a při osteochondróze

Co je dobré vědět o používání silic:

Při používání silic jsou rizika minimální. Obecně platí, že bychom se měli vyvarovat vysokých koncentrací a vždy se podrobně seznámit s účinky jednotlivých silic.

Kontraindikace: Přecitlivělost.

Zvláštní pokyny: Nelze užívat vnitřně. Vyhněte se kontaktu s olejem na sliznici dutiny ústní, nosu a očí. V případě zasažení očí - je okamžitě omyjte pod tekoucí vodou.

Složení: 100% esenciální olej z pryskyřice cedru sibiřského.

Objem: 10ml

Doporučená doba spotřeby je 2 roky od data výroby.

Skladováno v chladu.

 

4607147770597
Na základě 2 recenze(í) - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtr:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Seřazeno podle:

0 1 2 3 4
(5/5

Můj oblíbený éterický olej

0 z 0 lidí považovalo následující recenzi za užitečnou

Maximální spokojenost


0 1 2 3 4
(5/5

Esenciálny olej zo živice cédru sibírskeho 10 ml

0 z 0 lidí považovalo následující recenzi za užitečnou

Výborný kvalitný olej, ktorý používam najmä do aróma lampy na prevoňanie miestnosti, ako prímes do masážneho oleja a na inhaláciu najmä pri ochorení horných dýchacích ciest (nádcha). Iné využitie som zatiaľ neskúšala. Z mojej strany úplná spokojnosť.


Produkt byl přidán do seznamu přání
Produkt přidán k porovnání.

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies - více informací.